COLECTARE , TRANSPORT SI ELIMINARE

Consultanta, instruirea, pregatirea si asistenta personalului in ceea ce priveste manipularea, colectarea, ambalarea, etichetarea deseurilor medicale periculoase si a medicamentelor.

SC BEST TDM NETWORK SRL este o societate comerciala care a fost infiintata de o echipa de profesionisti in vederea asigurarii celor mai ridicate standarde de servicii pentru colectare ,transport si eliminare deseuri medicale periculoase. Vasta noastra experienta in acest domeniu ne permite sa va oferim un serviciu personalizat. Datorita flexibilitatii si adaptabilitatii noastre suntem in masura sa oferim clientilor nostri serviciile adecvate pentru nevoile acestora.  Ne concentram pe dezvoltarea si livrarea de solutii personalizate, flexibile care sa fie conforme si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri, la nivelul intregii game de servicii.

Obiectivul nostru principal consta in asistenta acordata clientilor si satisfactia acestora.

Asigurarea unui serviciu  eficient, fara griji, la un pret abordabil reprezinta prioritatea noastra. Serviciile noastre sunt  planificate si coordonate in functie de nevoile fiecarei persoane.